inicipqpipractiques
 

PFI

 

punt Administració i gestió

punt Hoteleria: cuina i serveis de restauració

punt Mecànica i electricitat

punt Fusteria i instal·lació de mobles

punt Arts gràfiques i manipulats

 

punt Pràctiques laborals

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
 
  El Blog d'Hoteleria

 

 

Programes de Formació i Inserció

d'Hoteleria: cuina i serveis de restauració

01 02 03 04
05 06 07 08

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Perfil professional: Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració.

Família professional: Hoteleria i turisme.

Competència general: Preelaborar aliments, preparar i presentar elaboracions culinàries senzilles i assistir en la preparació d’elaboracions més complexes. Assistir al servei, preparar i presentar begudes senzilles i menjars ràpids.

Activitats més significatives:

punt Tècniques de servei de bar i cafeteria.
punt Tècniques d’atenció al client.
punt Cuina bàsica de cafeteria i restaurant.
punt Manipulació d’aliments en cru.
punt Elaboració bàsica de menús.
punt Organització i control de l’allotjament: rentat, cosit, planxat, plegat de la roba...

punt Higiene, neteja i manteniment de diferents superfícies.
punt Seguretat i higiene.

Mòduls:

punt Bar i restaurant.
punt Cuina.
punt Allotjament i bugaderia.
punt Dibuix.
punt Seguretat i salut laboral.

 

09 10 11
12 13 14
15 16 17